Loading...
Paunova 8a, Beograd, Srbija
Pon - Pet : 09 - 17h, Sub : 10 - 14h
(381) 069 4002 585

Poručivanje tepih patosnica vrši se po sistemu danas za sutra.
Ukoliko ih poručite danas do 16h možete da ih preuzmete sutra posle 12h u našoj radnji na Banjici ili ih možemo poslati na željenu adresu.

Patosnice Format proizvedene su u premium kvalitetu od vrhunskog holandskog tafting poda namenjenog za autoindustriju. Tafting pod za razliku od iglicastog poda odlikuje mogućnost izuzetno lakog i jednostavnog odrzavanja jer prasinu i prtljavstinu drži na povrsini te ga je lako ocistiti tresenjem ili usisavanjem. Pod je troslojan i sastoji se od povrsinskog sloja gustih četkica, srednjeg nepropusnog sloja i donjeg ojacanja inovativnom i izuzetno otpornom podlogom od granulata na bazi gume koja odrzava formu i sprecava proklizavanje. Velikom gustinom mekih četkica od poliamida, kao i visokim florom - Format patosnice iodišu konforom i luksuzom.
Patosnica Format Premium je opremljena originalnim stoperima za čvrstu montazu na pod automobila prema odgovarajucoj pripremi za fiksiranje za pod vozila. Stoperi za montazu se odvojeno mogu kupiti i kao dodatna oprema.
Kod vozila gde je moguće to izvesti, uz doplatu Format garnitura može sadržati i most - dodatak za pokrivanje tunela menjaca u drugom redu, tako da pod vozila bude apsolutno zašticen na svim gazećim povrsinama.

Karakteristike:
• Tufting pod 400 gr/m2
• sastav 100% Poliamid
• idealna geometrija
• opremljene originalnim sistemom za fiksiranje
• protivklizna granulatna podloga za auto industriju na bazi gume
• održavanje suvo i mokro
• sintetička rubna traka

Cena: 4980 din


MERCEDES
Patosnice-MERCEDES-BENZ-C-klasse-W204-(2007-2014)-tepih-Format.jpg

Saznajte više: O patosnicama