Loading...
Paunova 8a, Beograd, Srbija
Pon - Pet : 09 - 17h, Sub : 10 - 14h
(381) 069 4002 585

Compact touch up – korektor za sitne reparacije na kolima je akrilna brzosušeća boja vrhunskog kvaliteta. Namenjena je za “ uradi sam“ upotrebu. Koristi se za korekciju sitnih ogrebotina i tačkica koje nastaju na automobilu prilikom vožnje. Brzo se suše, boje su postojane. Lako se nanosi. U slučaju zgušnjavanja sadržaja, dodati par kapi akrilnog razređivača u bočicu gde će kuglice razbiti boju.
Ceo sistem je zamišljen da se na osnovu fabričkog koda boje koji se nalazi na šasiji automobile pronadje originalna boja u MOTIP katalogu.
Detaljno objašnjenje, mozete pogledati na ovom linku:
https: //www. motip. com/service/colourguide-motip/
Karakteristike: Originalna boja automobile, brzo se suši, odlična pokrivnost, dobro popunjava, dugotrajna boja i sjaj, otporan na grebanje i udarce, otporan na vremenske uticaje, otporan na UV zračenje i ne bledi, štiti od rđe, odlično prijanja.
Fizičke i hemijske karakteristike:
Sadrzaj : 12ml
Baza : Acrylic resin
VOC-sadržaj : Približno 88% w/w
Sadržaj čvrste materije : Približno 12% w/w
Sjaj : Sjaj 80-85 pod uglom od 60°
Pokrivnost : Mala oštećenja
Suvo na prašinu : Nakon 5 do 10 minuta
Suvo na dodir : Nakon 10 do 20 minuta
Potpuno suvo / pre-spreivo : Nakon 2 sata
Temperaturna otpornost : Do 110° C
.
Upotreba:
Pre upotrebe, pažljivo pročitati uputstvo.
Priprema: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Ukloniti stari oslabljen lak (ljuspe).
Tretman: podloga treba da je čista, suva i odmašćena. Boca treba da je sobne temperature. Najbolja temperature za rad je od 15 do 25° C. Pre upotrebe dobro promućkati, oko 2 minute. Naneti četkicom u tankom sloju. Nakon sušenja na dodir ispolirati odstranjivačem ogrebotina 000745 da se stara i nova boja ujednače. Preko metalik boje naneti bezbojni lak da bi se metalne čestice koje daju metalik efekat zaštitile od vremenskih uticaja. Vreme sušenja zavisi od temperature vazduha, vlažnosti i debljine sloja koji se nanosi.

Cena: 600 din


Motip
touch-up-korektor-za-ogrebotine-crna-sjaj-12ml-motip.jpg